Skoda Felicia Pick-Up 1.9 D 64HK

diesel tuning styling performace

diesel tuning

Med fjärrkontroll!

Tidigare var det få som hade möjlighet att trimma motorer. Det var endast dom som var villiga att betala en verkstad för uppgradering av motorstyrningen och chiptuning. Idag tillåter den nya tekninken att göra detta på ett långt enklare, billigare och säkrare sätt. Detta är det enda sättet som man själv kan utföra trimning och chiptrimning på några minuter och det finns inga spår kvar efter att modulen blivit borttagen. Denna metod kan inte användas på alla motorer. Hittar du din bil i vår lista så kan vi leverera enkel och säker trimning till den. Det har sålts tusentals av dessa trimn moduler, de flesta av våra kunder har handlat på andras rekomendationer. Vi är ägare av Chiptuning Kit (DTK) och vägen från fabriken till dig som kund är så kort som den kan bli och detta gör att vi kan hålla ett mycket konkurrenskraftigt pris. DTK säljs exklusivt på våran webshop.

Ordinarie pris 399,00 €

Special Price 299,00 €

Skoda Felicia Pick-Up 1.9 D 64HK

Tuning / trimchip till Skoda Felicia Pick-Up 1.9 D. Här hittar du information om ökning av effekt och nedgång i förbrukning vid trim och tuning till Skoda Felicia Pick-Up 1.9 D. DTK chiptrim kopplas mellan styrenheten och dieselpumpen och optimerar signalerna. Alla DTK Digital-produkter levereras med originalkontakter vilket gör installationen mycket enkel och snabb jämförd med traditionell chiptuning.
Information om tillval:
Klicka här för information om fjärrkontroll

Ordinarie pris 399,00 €

Special Price 299,00 €

Detaljer

Effektökningen är alltid över 20%. Något som är påtagligt kännbart pågrund av högre vridmoment. Detta är max vad man bör öka effekten. Man får en betydligt snabbare acceleration vid ex omkörningar . Effekten kan ökas betydligt utöver detta vid egen justering, men detta uppmuntras inte. Detta är det närmaste man kommer "ny" bil utan att faktiskt gå och köpa en ny bil. Man skall vara försiktig med att öka effekten i en motor mer en vad motorn tål och bör hålla sig till en känd leverantör och märke.

Var uppmärksam på att det hela tiden dyker upp många oseriösa ”företag” som säljer diesel tuning. Sök efter referenser och gärna om det står en seriös ägare bakom. Våran företaget har funnits i 8 år och är AAA-klassat. Kolla också om det finns någon tillgänglig kunderservice hos den du handlar av. Din bil är för dyrvar för att köpa dåliga produkter till.

Dina rättigheter

DTK Diesel tuning kit har tre års garanti. Alla beställningar levereras fraktfritt och som kund hos oss får du en manual på svenska du får även tillgång till heltid kundservice via epost och live chat.

Mer information

Modell Skoda Felicia Pick-Up 1.9 D 64HK
CCM 1896
HK original 64
HK med tuning Över 20% från oss. Effekten kan ökas betydligt utöver detta vid egen justering.
NM original 250
NM med tuning Över 20% från oss. Effekten kan ökas betydligt utöver detta vid egen justering.
Säkerhet Säker och trygg trimning och tuning när man påverkar originalsystemet - inga chip byte eller ändring av bilens programvara som vid chiptuning.
Ecoprogram Inbyggd ekonomiprogram. Ökad vridmoment och mindre förbrukningen i samma produkt.
Partikelfilter Anpassad partikelfilter. Ökar inte emissionen.
Fjärrkontroll Kan levereras med trådlös fjärrkontroll. Stäng av ökad effekt från insidan.
Svensk Svensk manual och bilder
Installation Mycket enkel installation - marknadens suveränt bästa.
Plug & drive Levereras med en kabelsats som monteras med originalkontakter
hk Inte tillgängligt
hkpro Inte tillgängligt
hkstd Inte tillgängligt
nm Inte tillgängligt
nmpro Inte tillgängligt
nmstd Inte tillgängligt